باسکول چیست و چه کاربردی دارد

باسکول

باسکول ها معمولاً به سیستم های توزینی اتلاق می شوند که ابعاد بزرگ تری دارند و حاضر به توزین بارهایی بیشتر از ظرفیت 70 کیلوگرم می باشند. باسکول ها همانند ترازو ها از گذشته تا به امروز دستخوش تغییراتی قرار گرفته اند. در گذشته شکل این محصولات به صورت قپان یا همان باسکول سنگی بود که توزین با استفاده از آن ها به روش دستی انجام میشد. توزین به روش دستی معمولاً با خطاهای بسیاری همراه بود که گاهی درصد خطا به چند کیلوگرم هم می رسید. باسکول های دیجیتالی شکل تکامل یافته و پیشرفته این محصولات هستند که با سنسور های هوشمند اجازه توزین را به شما با کمترین درصد خطا می دهند. دقت در این مقیاس های توزین بالاست و کاربردی برای کسب و کارهایی ست که دقت کار برای آن ها از اهمیت خاصی برخوردار است. باسکول ها به لحاظ عملکرد و نوع کاربردشان به دسته های مختلف و مدل های گوناگونی تقسیم بندی شده اند. در مقاله باسکول چیست و چه کاربردی دارد در نظر داریم تا شما را با این محصولات و کاربرد هایشان در صنایع مختلف آشنا سازیم تا در زمان خرید بهتر بتوانید به تصمیم گیری بپردازید. پس پیشنهاد می کنیم تا پایان این نوشته ما را همیاری نمایید.

باسکول چیست؟ مقایسه باسکول قدیمی با باسکول دیجیتال

باسکول ابزاری برای توزین اقلام سنگین وزن است. اقلامی که با استفاده از ترازو وزن کشی آن ها امکان پذیر نیست. در بررسی بیشتر در چیستی باسکول باید گفت تفاوت زیادی از لحاظ کارکرد این دستگاه با ترازو وجود ندارد چرا که این محصولات نیز همانند ترازوها از یک حسگر یا لودسل ساخته شده اند که با قرار گیری بار بر روی سینی توزین و وارد شدن فشار به این حسگر ها، عمل توزین انجام و بر روی نمایشگری به اجرا در می آید.

باسکول برای اوزان بیشتر و ترازو برای اوزان کمتر است. این تفاوت در شکل آن ها نیز ظاهر شده طوریکه ترازو با ابعاد کوچک تر و باسکول با ابعاد بزرگ تر ظاهر شده است تا عمل توزین را انجام دهد. باسکول بهترین سیستم توزین برای وزن کشی اجسام، حیوان، بار های سنگین وزن و … می باشند.

تفاوت باسکول قدیمی با باسکول دیجیتال

باسکول ها همانند ترازو ها قدمت طولانی دارند. این وسایل در گذشته شکل ساده تر و امروزه به صورت حرفه ای ظاهر شده اند. در واقع می توان تقسیم بندی باسکول ها را از گذشته به امروز در دو گروه باسکول قپان و باسکول دیجیتال قرار داد.

باسکول مکانیکی

باسکول قپان که تحت عنوان باسکول سنگی نیز شناخته می شد، به صورت دستی و با کمک اپراتور می توانست کار توزین را انجام دهد. در صورتیکه در باسکول های جدید و پیشرفته یعنی دیجیتالی این عمل با دخالت کمتر فرد و به روش هوشمند انجام می شود. توزین با باسکول قپان با خطاهای بسیاری همراه می بود و علاوه بر خطا، کار کردن با آن نیز سخت و دشوار بود؛ در حالیکه امروزه باسکول های دیجیتالی با کمترین درصد خطا برای توزین های سنگین و به روش بسیار ساده و راحت قادر به وزن کشی هستند.

باسکول دیجیتال با روش خودکار عملیات توزین را انجام می دهد و کارکرد آن ها به صورت برقی است. دقت بالای این مقیاس ها، از دلایل استقبال گسترده و باشکوه از آن ها بوده در حالیکه باسکول های مکانیکی این ویژگی را نداشتند. تنها مزیت باسکول های قدیمی به نسبت جدید آن این بود که بدون نیاز به منبع تغذیه در هر کجا و هر محیطی به راحتی میشد از آن ها استفاده کرد حتی مواقعی که به هر دلیل برق محیط قطع می شد.

پیشرفت زیاد در زمینه تولید باسکول ها، این امکان را به اپراتور داده تا علاوه بر توزین به قابلیت های دیگری در محصول دسترسی داشته باشد؛ نمایشگر دیجیتال، بلوتوث، و ارتباط با کامپیوتر که به ویژگی های آن اضافه شده است.

کاربرد باسکول

باسکول ها با ظرفیت های مختلف و مدل های متنوع، برای مصارف گوناگونی طراحی شده اند که عمده مصرف آن ها برای:

  • میادین میوه و تره بار
  • کارخانجات
  • آزمایشگاه ها
  • رستوران ها
  • مراکز تولیدی
  • مطب پزشکان
  • کارگاه ها
  • مصارف صنعتی و تجاری و … نام برده می شود.

ساختار باسکول ها

باسکول را اجزایی تشکیل داده که این اجزاء شامل صفحه توزین، حسگر و نمایشگر می باشد.

صفحه توزین نمایشگر همان بخشی ست که بار را بر روی آن قرار می دهند. این قسمت به لودسل متصل است تا با قرار گیری بار بر روی آن عملیات توزین با دقت بیشتری انجام شود.

بخش بعدی مربوط به لودسل باسکول است که وزن جسم را به صفحه نمایش انتقال می دهد و نمایشگر به عنوان بخش دیگری از این دستگاه وزن اندازه گیری شده را به صورت عدد نمایش می دهد.

باسکول دیجیتال

انواع باسکول دیجیتال را بشناسیم

بعد از بررسی باسکول چیست و چه کاربردی دارد، حال بهتر است تا به معرفی انواع باسکول دیجیتال بپردازیم.

انواع باسکول دیجیتال بر اساس کارایی 

باسکول ها را از لحاظ کارایی به دو گروه فروشگاهی و صنعتی تقسیم بندی کرده اند. باسکول فروشگاهی برای اقلام سبک تر در مصارف فروشگاهی و باسکول صنعتی به منظور توزین بار های سنگین وزن برای استفاده در مراکز صنعتی استفاده می شوند.

انواع باسکول ها بر اساس ساختار

ساختار باسکول منجر به تقسیم بندی آن ها بر اساس باسکول سقفی، باسکول جاده ای و باسکول کفی شده است.

انواع باسکول های دیجیتال از نظر نمایشگر

دسته بندی باسکول ها بر نوع نمایشگر، آن ها را به سه مدل باسکول ثابت، باسکول دیواری و باسکول متحرک تقسیم می نماید.

باسکول نفرکش یا باسکول باشگاهی یا باسکول داروخانه نیز به منظور توزین وزن انسان و شاخص های بدن بکار می رود.

  • باسکول فروشگاهی

باسکول فروشگاهی با قابلیت تحمل وزن از 100 تا 500 کیلوگرم قابل استفاده برای انواع فروشگاه ها به منظور توزین بار استفاده می شود. تنوع تولیدی این محصولات امکان استفاده از آن ها را با توجه به نیاز هر کاربر و برای مشاغل مختلف قرار می دهد. دقت بالای توزین نیز باعث شده تا شاهد دقیق ترین نتایج از وزن کشی باشیم.

هم اکنون در بازار بهترین سازندگان باسکول های فروشگاهی، شرکت تولیدی باسکول محک، باسکول پند و باسکول بی نظیر معرفی می شود.

  • باسکول صنعتی

باسکول صنعتی با دقت بالا مناسب برای کسب و کارهای مرتبط با شیلات، کارخانجات، میادین میوه و تره بار و … می باشد. باسکول های صنعتی معمولاً باسکول های ضد آبی هستند که با توجه به شرایط محیطی سخت و دشواری که قرار است محصول را در آن جا استفاده کنند، این پوشش در نظر گرفته شده است.

باسکول صنعتی بدنه ای مقاوم و مستحکم دارد با دقت بالای توزین که قادر به وزن کشی بدون کمترین درصد خطایی می باشد. شکل ظاهری این محصولات ثابت، چرخ دار و آویز است و در نوع تک لودسل، چهار لودسل و … قرار گرفته اند. این باسکول ها قادر به اتصال برقرار کردن با چاپگر به منظور چاپ رسید برای مشتری می باشند.

در گروه باسکول های صنعتی، باسکول محک، باسکول پند، باسکول بی نظیر و باسکول میزان دقت از پیشتازان معرفی می شوند.

  • باسکول نفرکش – باسکول باشگاهی – باسکول داروخانه ای

این دسته بندی اختصاص به باسکول هایی دارد که به جهت اندازه گیری وزن افراد در باشگاه ها و جاهای دیگر نظیر مطب پزشکان، داروخانه ها و … برای تناسب اندام و رسیدن به وزن ایده آل استفاده می شود. باسکول باشگاهی با دقت و حساسیت توزین بالا قادر به وزن کشی قد و وزن و شاخص های سلامتی می باشد.

باسکول دنا توزین بهترین انتخاب در دسته باسکول های باشگاهی معرفی می گردد.

باسکول فروشگاهی - باسکول صنعتی - باسکول باشگاهی

  • باسکول آویز – باسکول سقفی – باسکول جرثقیل

باسکول آویز تحت عنوان باسکول سقفی و جرثقیلی نیز شناخته می شود که قابل حمل است و برای وزن کشی هایی استفاده می شود که توسط باسکول زمینی قابل توزین نیستند. این باسکول ها دارای دو قلاب برای اندازه گیری هستند که یک قلاب به سقف و یا جرثقیل آویز می شود و به قلاب دیگر بار را آویزان می نمایند.

  • باسکول جاده ای

بزرگ ترین گروه باسکول ها را تشکیل می دهند که برای نصب در جاده نیازمند به انجام یک سری فرآیند ها می باشد. این باسکول سنگین وزن دارای اتاقکی جدا از محصول است تا امنیت اپراتور حفظ شود.

  • باسکول مکانیکی

باسکول مکانیکی بیشتر در حوزه دامپروری و کشاورزی کاربرد دارد که وزن کشی را به صورت دستی و با استفاده از سنگ انجام می دهد.

  • باسکول پالت

آخرین گروه از باسکول ها برای وزن کشی پالت های سنگین در مشاغل صنعتی کاربردی است.

کدام باسکول مناسب کسب و کار ماست؟

توصیه ما به شما این است که درابتدا اطلاعات کافی در خصوص باسکول ها را بدست آورید سپس اقدام به خرید نمایید. پس اگر اطلاعات کافی در این زمینه را ندارید به هیچ عنوان خرید نکنید.

ما به منظور خرید راحت تر و آسان تر برای کاربران بستری را فراهم ساخته ایم تا با کارشناسان فروش ما ارتباط برقرار نمایند و در خصوص انتخاب بهترین گزینه برای کسب و کارشان، مشاوره دریافت کنند. کارشناسان ما با ارائه مشاوره به صورت رایگان، برای کاربران بهترین برند و مدل را مطابق با بودجه در نظر گرفته شده برای خرید پیشنهاد می کنند.

باسکول های دیجیتالی در برند های ایرانی و خارجی متفاوتی در بازار موجودند که گزینه های شما را برای انتخاب افزایش می دهند. ولی در کل قیمت باسکول ایرانی به نسبت سایرین به جهت حذف هزینه واردارت و نوسانات ارز مناسب تر است. امروزه در گروه باسکول های ایرانی شاهد رقابت سخت و تنگاتنگ این محصولات با یکدیگر هستیم که می توانیم با اطمینان بگوییم ما را با بهترین و حرفه ای ترین محصولات آشنا ساخته است.

باسکول آویز

در حال حاضر شرکت تولیدی باسکول محک و باسکول پند بهترین سازندگان سیستم های توزین دیجیتال سنگین وزن در بازار معرفی می شوند. تولیدات این دو کارخانه ایرانی در جلب نظر مشتریان بسیار موفق عمل کرده است.

در زمان خرید بسته به نوع محیط و شرایط نگهداری دستگاه به انتخاب باسکول بپردازید. بسته به اینکه نیاز دارید تا به صورت مداوم باسکول را جابجا کنید و یا نه به صورت ثابت به استفاده از آن بپردازید.

از طریقه نصب و راه اندازی باسکول مطلع شوید.

نکاتی که در حین خرید باسکول دیجیتال باید بدان توجه نمود:

  • ظرفیت و دقت دستگاه
  • کیفیت باسکول
  • قابلیت ها و امکانات آن
  • در نظر گرفتن شرایط محیطی کسب و کارتان
  • توجه به دما و رطوبت محیط
  • توجه به شکل ساختاری باسکول ( ثابت و چرخ دار )
  • ابعاد باسکول
  • وزن محصول
  • قیمت

قیمت انواع باسکول دیجیتال و خرید آن

قیمت باسکول های دیجیتالی بنا به فروشگاهی بودن، صنعتی، باشگاهی، آویز، متغیر است این تغییر قیمت در نوع برند، ظرفیت، قابلیت ها و … نیز تأثیر گذار می باشد. برای اطلاع از قیمت انواع باسکول دیجیتال می توانید از نمایندگی مگا اسکیل اقدام نمایید. این مجموعه ارائه دهنده انواع مختلفی از این محصولات با رقابتی ترین قیمت است که امکان خرید را برای مشتریان عزیز به دو روش حضوری و غیر حضوری امکان پذیر می سازد.

خرید از نمایندگی مگا اسکیل، این اطمینان را به مشتریان عزیز می دهد که محصول شان را با همان کیفیت شرکت سازنده دستگاه خرید می نمایند. در خصوص تعمیرات نیز این مجموعه خدمات ارائه می دهد. تعمیر انواع باسکول و ترازوی دیجیتال زیر نظر افراد حرفه ای و کار بلد و با تجربه صورت می پذیرد که با گذراندن دوره های آموزشی لازم و کسب تجارب بسیار قادر به رفع عیب محصول شما به بهترین روش ممکن می باشند.

در کل خرید از مگا اسکیل مزیت های بسیاری دارد که می توان به:

  • قیمت مناسب
  • خرید به روش حضوری
  • خرید به روش غیر حضوری
  • ارائه محصولات با گارانتی
  • تعمیرات باسکول
  • ارائه مشاوره به صورت رایگان اشاره کرد.

پیشنهاد: مطالعه مقاله آشنایی با انواع ترازو و کاربرد آن ها

نتیجه گیری

در بالا ( باسکول چیست و چه کاربردی دارد )، به تعریف باسکول پرداخته شد. این سیستم توزین دیجیتال برای وزن کشی بارهای سنگین از 70 کیلوگرم به بالا تا چند تن بکار می رود. باسکول قپانی شکل قدیمی تر این محصولات و باسکول دیجیتال شکل جدید و پیشرفته این دستگاه ها می باشد که قادر به توزین با دقت بالا هستند. درصد خطا در باسکول های دیجیتالی به ندرت دیده می شود در صورتیکه در باسکول های قدیمی سنگی این احتمالات خطا بسیار زیاد بود.

باسکول ها را در انواع و شکل های مختلفی تقسیم بندی کرده اند که دسته بندی آن ها را می توان در نوع باسکول فروشگاهی، باسکول صنعتی، باسکول باشگاهی، باسکول آویز و … قرار داد. تمامی هدف ما در این مطلب ارائه و بررسی دقیق این محصولات و آشنایی شما با آن ها بوده است. در صورت هر نوع سوال و نیاز به ارتباط با کارشناسان فروش ما با ما در تماس باشید.

سوالات پرتکرار کاربران در خصوص باسکول های دیجیتالی

مدل های صنعتی باسکول محک کدام اند؟

باسکول 1 تن محک، باسکول 2 تن محک و باسکول 2.5 تن محک.

بهترین مدل باسکول آویز کدام مدل است؟

باسکول یاهویا که در ظرفیت های 1تن، 2 تن، 3 تن، 5 تن، 10 و 15 تن می باشد.

بهترین برند باسکول فروشگاهی و پرفروش ترین مدل های آن کدام هستند؟

باسکول فروشگاهی محک با ظرفیت 200 کیلویی و 300 کیلویی، باسکول فروشگاهی بی نظیر با ظرفیت 60 کیلویی، 150 کیلویی و 300 کیلویی.

بهترین و پرفروش ترین باسکول های صنعتی ساخت کجاست؟

شرکت تولیدی باسکول پند و بی نظیر ارائه دهنده بهترین مدل های باسکول دیجیتال صنعتی هستند.

انتخاب مناسب برای خرید باسکول باشگاهی کدام است؟

باسکول دنا توزین.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *